Het Bijtje 

pedagogische kinderopvang Referenties

Jeanette van Schaik is gastouder geweest voor onze beide zoons: Dylan (geb. 2007) en Jakob (geb. 2011). Dylan heeft Jeanette maar kort meegemaakt als gastouder omdat hij al bijna van schoolgaande leeftijd was toen hij bij haar kwam. Wel is hij daarna vaak na school bij haar geweest. 

Jakob daarentegen is vanaf een paar maanden totdat hij naar school ging bij Jeanette geweest (bijna vier jaar dus).

Onze ervaring met Jeanette is zeer positief. Haar huis heeft een warme uitstraling. Ze communiceert goed met de ouders, er is ontzettend veel speelgoed en haar eigen kinderen zijn erg aardig tegen de opvangkinderen. Onze kinderen gingen dan ook altijd graag naar Jeanette toe.

Sterker nog; Jakob vraagt nog steeds wel eens om hij naar Jeanette toe mag in plaats van naar school. 

Lucas & Julie de Looij

Onze ervaring met gastouder Jeannet van Schaik is zeer positief. Onze dochter Evelien (3 jaar oud) zat op een kinderdagverblijf met ongeveer vijftien kinderen. We hadden gemerkt na ruim een jaar dat Evelien zich daar niet thuis voelde, dat was duidelijk. Toen we via vrienden positive ervaringen over jeanette hadden gehoord besloten we Evelien daarnaartoe te brengen. Een kleinschalige plek werd door Evelien meteen als erg prettig ervaren. Gelukkig is dit een goede beslissing geweest. 

Jeanette is een aardige en lieve vrouw voor Evelien en de kinderen die naar haar toekomen. Ze maken regelmatig wandelingen, spelen en knutselen vaak samen. Mijn dochter komt blij naar huis. Evelien gaat elke keer met veel plezier naar Jeanette. Enerzijds de persoonlijke aandacht en de andere kinderen en de sfeer in Jeanette haar huis. 

Voor ons is het inmiddels een vertrouwde plek waar we onze dochter kunnen brengen. Bovendien de flexibiliteit van de opvanguren vinden we ook belangrijk. 

Familie Schuhmacher 

Van 2004 tot 2008 was Jeanette gastouder voor onze twee kinderen. Mijn dochter was nog geen jaar toen ze voor het eerst naar Jeanette toe ging en onze zoon was 4 maanden toen ik hem voor het eerst bracht. 

Ze gingen allebei altijd stralen als we aankwamen. Vanwege onze verhuizing moest ik helaas iemand dichterbij zoeken, maar ik heb ze nog jaren af en toe naar Jeanette gebracht als dat even kon! 

Ik kan Jeanette aan iedereen warm aanbevelen als gastouder – ze is hartelijk, flexibel en superlief met kinderen. Haar huis is gezellig met veel ruimte en mogelijkheid om te spelen en om lekker naar buiten te gaan. 

Dorte Kramers

Na een mindere ervaring met een nanny aan huis, was het een verademing om Elise (2008) en Floris (2010) naar gastouder Jeanette te brengen. De sfeer in huis was altijd erg gemoedelijk. De kinderen gingen dan ook graag naar haar toe. Ze speelden zowel binnen als buiten en kregen volop aandacht.

 Toen Elise op school ging wennen, was het heel fijn, dat Jeanette haar kon ophalen op mijn werkdag. Daarin was ze erg flexibel. Het was dan ook erg jammer, dat de ritjes naar de Colenbranderstraat ophielden, toen ook Floris naar school ging. Ik kijk dan ook met een goed gevoel terug op de tijd, dat Elise en Floris werden opgevangen door Jeanette.

 Evelien Gittenberger

Jeanette heeft onze zoon ruim een jaar voor ons opgevangen.

Met veel zorg heeft Jeanette aandacht gegeven aan zijn ontwikkeling en verzorging. Met een gerust hart lieten wij hem achter bij de andere kindjes en haar gezellige huis. Jeanette is heel rustig en verantwoordelijk, zo krijgt hij geen water uit de kraan maar Bar le Duc! Dit geeft wel aan dat ze het erg belangrijk vindt dat de kindjes de beste verzorging krijgen.

Elke dag gaan de kindjes samen met haar naar buiten en spelen ze met elkaar met divers speelgoed.

Wij zijn Jeanette maar ook haar man en lieve kinderen enorm dankbaar. Onze zoon zal er altijd een goed gevoel aan over houden.

Veel liefs, Michiel en Florentiene. 


 

 

 

 
E-mailen
Bellen
Info